Trelopeiraiotes Blog

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αναχωρήσεις πλοίων από Πειραιά

Καιρός

Συγκοινωνίες

Τηλέφωνα Πρώτης Ανάγκης

Λιμάνι Πειραιά χάρτης

Αεροπορικές Εταιρείες

Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

4 Σχόλια »

  1. καλημερα
    σε σχεση και με αφορμη τις επαφες του δημαρχου μας με μεγαλοσχημονες του Πειραια μας(?) θα ηθελα να τους επισημανω τα εξης:
    Ειναι πολυ-πολυ ομορφοι οι φοινικες-κολονες με τις τηλεορασεις στο Δημοτικο αναμφιβολα(?).Απο κει και περα υπαρχουν κατι γειτονιες (καμινια) χωρις καδους απορριματων, με υποτυπωδη αποκομιδη απορριματων , χωρις στοιχειωδη υποδομη διευκολυνσης των κατοικων (ΚΕΠ),αλλα και καταναλωτες των προιοντων των μεγαλοσχημονων και φανατικους φιλαθλους (για τους οποιουσ βεβαιως-βεβαιως θα γινουν τα εξαγγελθεντα νεα γηπεδα) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2000 ΧΡΟΝΩΝ (τουλαχιστον)ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
    Μηπως κ.κ. θα πρεπει κι αυτες οι γειτονιες να αναδειχτουν?να ξεφυγουν λιγο απο τη μιζερια τους,την εγκαταλειψη τους και να δωσουν μια καποια αισιοδοξια στους κατοικουσ της?γιατι και στα εμπορικα και εκλογικα σας κεντρα κι ατοι πηγαινουν…..

    Σχόλιο από stelios | 11 Ιανουαρίου, 2010 | Απάντηση

  2. Η απάντηση στο πιο πάνω σχόλιο, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Δεν θα μπορέσουν να αναδειχθούν οι περιφερειακές γειτονιές του Πειραιά, δεν θα ξεφύγουν από την μιζέρια και την εγκατάλειψη.
    Πολύ περισσότερο τώρα, με τον Καλλικράτη και την πιθανή απορρόφηση από τον Δ. Πειραιά και της Δραπετσώνας και ίσως και κάποιου άλλου Δήμου, απλώς η αδιαφορία θα επεκταθεί, θα διαμοιραστεί μεταξύ περισσότερων περιοχών. Γιατί μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Καλλικράτης είναι γεωγραφικός και καθόλου ποιοτικός.
    Απλώς αγαπητέ μου, θα προστεθούμε και μεις σε όλους εσάς που «γκρινιάζετε» ζητώντας κομμάτι της ποιότητας που μας αναλογεί.

    Σχόλιο από manosgl | 16 Φεβρουαρίου, 2010 | Απάντηση

  3. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ (ΔΗΜΟΣ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ) , ΑΝ ΟΧΙ Ν ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ Η ΚΡΙΣΗ ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο…ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ…ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ?

    Σχόλιο από stelios | 21 Απριλίου, 2010 | Απάντηση

  4. ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.
    ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 9%¨?

    Σχόλιο από ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ | 24 Απριλίου, 2010 | Απάντηση


Σχολιάστε